Personal branding: Versterk je merk met bedrukte producten

In de wereld van personal branding is het belangrijk om op te vallen. Door gebruik te maken van de juiste producten is het mogelijk om je merk te versterken en beter je doelgroep te bereiken. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheden van personal branding producten en laten we zien hoe je deze effectief kunt inzetten om je merk te boosten.

Bedrukte aanstekers

Bedrukte aanstekers zijn al jarenlang een populair promotieproduct, en dat is niet zonder reden. Ze zijn compact, praktisch en gaan lang mee. Door je logo of boodschap op een aansteker te laten bedrukken, zorg je ervoor dat iedere keer dat een persoon deze gebruikt hij herinnerd wordt aan je merk. Op deze bedrukte aanstekers webshop kun je hoge kwaliteit aanstekers vinden en deze laten bedrukken met jouw unieke ontwerp.

Duurzame drinkflessen

Duurzaamheid is een belangrijk thema in de huidige maatschappij en dit biedt kansen voor personal branding. Door herbruikbare drinkflessen met je logo cadeau te doen bij een aankoop, laat je zien dat je om het milieu geeft.

Bovendien zijn dit soort flessen altijd handig, iedereen heeft ze wel eens nodig. En elke keer dat iemand een slokje neemt uit jouw bedrukte drinkfles, wordt je merk opgemerkt en geassocieerd met duurzaamheid.

Gepersonaliseerde notitieboekjes

Notitieboekjes zijn veelgebruikte items onder professionals en creatievelingen. Door notitieboekjes te personaliseren met je merk, geef je je doelgroep een praktisch hulpmiddel dat ze dagelijks kunnen gebruiken.

Zorg ervoor dat de notitieboekjes van goede kwaliteit zijn en een mooi ontwerp hebben dat past bij jouw merk. Wanneer je doelgroep het notitieboekje gebruikt tijdens meetings of brainstormsessies, valt je merk op en maakt je bedrijf een professionele indruk.

Branded T-shirts

T-shirts met je logo of slogan zijn sinds jaar en dag populaire personal branding producten. Wanneer je klanten deze shirts dragen, worden ze in feite wandelende reclameborden voor je merk. 

Zorg ervoor dat het ontwerp er goed uitziet zodat mensen je shirts met trots willen dragen. Of het nu tijdens evenementen, op kantoor of in hun vrije tijd is, branded t-shirts vergroten de zichtbaarheid van je merk en creëren een gevoel van verbondenheid.

Sleutelhangers

Onderschat de kracht van sleutelhangers niet als personal branding product. Sleutelhangers gaan namelijk lang mee en worden dagelijks gebruikt door mensen. Het is daarom een goed idee om sleutelhangers te bedrukken met je logo en gratis weg te geven als relatiegeschenk of promotiemateriaal. 

Telkens wanneer iemand zijn sleutels pakt, wordt je merk opgemerkt en onthouden. Het is hiermee een subtiele maar effectieve manier om je merk top-of-mind te houden bij je doelgroep.

Wellicht ook interessant