Wat is de nieuwe bron voor cyberatleten?

person sitting on gaming chair while playing video game

Cybersports is een populaire competitieve spelvorm waarin spelers strijden om roem, fans en de ultieme prijs – een grote geldpot. Er zijn heel veel spellen die meedoen aan cybersports, zo ook Dota 2, maar een van de populairste categorieën blijft CS:GO. Voor fans van CS2 is er een nieuw platform waar ze kunnen genieten van kennis, nieuws in de wereld van cybersport – https://profilerr.net/nl/. De auteur van het portaal is eZstah. De gebruiker kan een persoonlijk account registreren, van waaruit hij veel meer mogelijkheden krijgt. De belangrijkste secties zijn: CS2 Wedstrijden, CS2 Pro Teams, CS2 Pro Spelers, CS2 Pro Instellingen, Sight Generator en Steam ID Finder, Inventaris Kosten, Statistieken, we zullen je er meer over vertellen in het materiaal hieronder.

CS2 Wedstrijden sectie

Nogmaals, het portaal is voornamelijk gewijd aan CS2, dus er zal veel meer informatie over te vinden zijn dan je kunt verwachten. Welke interessante dingen kun je hier zien? Ten eerste veel wedstrijden, waarover je live informatie kunt vinden. De sectie is verdeeld in twee categorieën: live en aankomende wedstrijden. De eerste optie is geschikt voor diegenen die op dit moment van de sportwereld willen genieten. Wil je je onderdompelen in de onvergetelijke wereld van CS2? Open dan snel deze sectie en maak kennis met de belangrijkste belangrijke wedstrijden. Bovenaan staan de wedstrijden die op dit moment het populairst zijn. En als je daar nu geen tijd voor hebt, kun je de komende wedstrijden tussen cybersportteams bekijken. Alle informatie is beschikbaar: datum, teams, kaart en nog veel meer. En als je de resultaten wilt weten van wedstrijden die al hebben plaatsgevonden, kun je de sectie “Resultaten” openen. Hier vind je de basisinformatie over de teams, hun resultaten, wie het tegen wie opnam en wat het eindresultaat van deze strijd was.

CS2 Pro Teams sectie

Dit is een erg grote sectie die veel nuttige en interessante informatie bevat. Ten eerste kun je kennismaken met de teams, hun resultaten, klassementen en de beste kaart waar ze aan deelnamen. Voor het gemak is er een zoekfunctie, zodat je kunt sorteren op land of de zoekfunctie kunt gebruiken. De tabel toont zowel de algemene HLTV-ranglijst als het winstpercentage van elk team. Er is ook informatie over de kill/death ratio, de totale prijsinkomsten en de kaart waar een bepaald team het beste presteerde. Hier is slechts een kleine lijst om meer informatie over elk team te vinden.

Top Pro-teams

De tabel hieronder geeft een overzicht van de beste teams van dit moment.

VolgnummerTeamnaamRanglijstWinstpercentageBeste kaart
1FaZe100073%Mirage
2Natus Vincare71569%Ancient
3MOUZ62688%Inferno
4Spirit59782%Inferno
5G256167%Vertigo
6Vitality50080%Inferno
7Eternal Fire30759%Mirage
8Astralis27360%Inferno
9Virtus.pro23265%Vertigo
10Heroic22956%Mitage

CS2 Pro Spelers sectie

Je bent al bekend met de teams, nu is het de moeite waard om te begrijpen wie er meedoen. De sectie heeft up-to-date toegang tot de leeftijd van elke speler, zijn rating, headshots en andere belangrijke indicatoren die er toe doen in de cybersportwereld. Als je op een van de spelers klikt, krijg je toegang tot meer interessante informatie, er is een aparte pagina voor elk van hen. Er zijn de populairste spelers die meer bekendheid hebben gekregen en een groot aantal overwinningen hebben weten te behalen.

Het sorteren van alle spelers is beschikbaar via twee hoofdfilters: teams en landen. In totaal staan er meer dan honderd spelers in de top, van de beste tot de slechtste. Nogmaals, als je geïnteresseerd bent in een bepaalde cyberatleet, kun je erop klikken en meer details lezen.

CS2 Pro instellingen

Wil je meer weten over de instellingen van elke speler? Of misschien wil je proberen te spelen als een professionele cybersporter? Dan kun je zien hoe andere cybersporters het doen in de instellingensectie. Bijvoorbeeld, een van de topatleten – s1mple heeft de volgende instellingen:

 • DPI400
 • Hz1000
 • Muisversnelling0
 • Ruw invoer1
 • Gevoeligheid3.09
 • Windows Gevoeligheid6
 • Zoomgevoeligheid1.00
 • eDPI1236
 • Beeldverhouding4:3
 • Beeldverhouding met schaalmodus4:3 Uitgerekt
 • ZOWIE XL2566K
 • Logitech G PRO X 2 Headset Wit
 • Logitech G Pro X Superlight Rood
 • Logitech G715

Viziergenerator

Het is best moeilijk om goed te richten, maar met de geselecteerde richtgenerator kan de speler de vijand op verschillende afstanden makkelijker en sneller uitschakelen. Daarom heeft de shooter lang geleden de mogelijkheid toegevoegd om een richtkijker in te stellen met volledige aanpassingsmogelijkheden. Gebruik de volgende opties om de scope aan te passen.

 • Stijl vizier. Standaard en klassiek zijn beschikbaar.
 • Transparantie: van 0 tot 255.
 • Dikte: van 0,5 tot 20.
 • Grootte: van 0,5 tot 20.
 • Interval: van – 100 tot 100.
 • Contour: van 0 tot 3.
 • Zichtkleur: je kunt elke kleur kiezen die je wilt.

Er zijn ook presets beschikbaar. Als je geïnteresseerd bent in een bepaalde sight van een individuele speler, zijn de instellingen daarvan beschikbaar. Wanneer je een sight aanpast, moet je deze kopiëren door op de overeenkomstige knop te drukken. Houd er rekening mee dat als je het handmatig probeert te doen, je te maken krijgt met het feit dat de code niet tot het einde wordt geladen, omdat het in twee delen is verdeeld.

SteamID zoeken

Typ de ID in om te zoeken en de accountinformatie wordt getoond. Er is ook een bovenkant met basisinformatie over niveau, aantal games en rating. Als je een account wilt kopen, kun je de prijs zien. De hele bovenkant kan worden gesorteerd op verschillende criteria: kosten, niveau, aantal games enzovoort.

Inventaris kosten

Bekijk de inventaris van Steam-spelers met behulp van Steam ID, Steam ID 3, Steam ID 64, Steam HEX (hexadecimaal), customURL of community-id. Typ gewoon in het ID veld en klik dan op “Zoeken”.

Statistieken

Elke cybersportfan wil spelen als een echte professional. Je kunt dit doen met behulp van de instellingen bovenaan. De sectie bevat statistieken over speluitrusting en in-game instellingen. Top 648 Pro-spelers in CS2. Er worden statistieken bijgehouden over de basisuitrusting: muis, toetsenbord, instellingen en meer.

Wellicht ook interessant