Fotobehang Action, Lidl & meer Budget Keuzes

Op zoek naar een snelle en betaalbare manier om je interieur nieuw leven in te blazen? Goedkoop fotobehang is dé oplossing waar je naar op zoek bent! Weg met die saaie, eentonige muren en zeg hallo tegen de creativiteit en persoonlijkheid dat fotobehang aan je ruimte kan toevoegen. Of je nu droomt van een tropisch paradijs, een stadsgezicht of zelfs een gigantische pizza aan je muur, het zal vast allemaal mogelijk zijn.

Echter is het dan wel handig om te weten waar je fotobehang voor een klein prijsje kan scoren. Vandaar dan ook deze blog, waarin we je uitvoerig zullen vertellen waar je wat voor welk geld je kan aanschaffen. Lees gauw verder en geniet volgende week al van een geweldig nieuw interieur!

Fotobehang Action

Laten we beginnen met een beknopte uitleg dat fotobehang niet hetzelfde is als een behang met print. Fotobehang is op maat gemaakt met afbeeldingen, terwijl behang met print herhaalde patronen heeft. Bij fotobehang werk je dus met exacte afmetingen, waar je bij patronen vaak nog wel kan spelen met hoe je de rol afknipt.

Nu kan je wel begrijpen dat je voor dit soort behang waarschijnlijk niet bij de Action terecht kan komen. En inderdaad, de winkel verkoopt wel behang, maar alleen effen behang of een aantal met print. Fotobehang vind ergens anders, maar waar?

Fotobehang Lidl

Misschien op de webshop van de Lidl dan? Dat is toch ook zo’n plek waar je goedkope varianten van een heel aantal producten vindt? Ja, zeker is de Lidl dat. En ook voor fotobehang zou je er aan het juiste adres zijn geweest. Helaas is dat nu niet meer het geval, gezien het fotobehang dat ze hadden, inmiddels is uitverkocht. Dat betekent echter niet dat het nooit meer terugkomt. Klik op onderstaande knop om het assortiment van de Lidl in de gaten te houden.

Andere budget keuzes

We gaan maar gauw over naar andere budget keuzes fotobehang. Over op de orde van de dag, kan je wel stellen.

Fotobehang Fotobehang.com

Prijs: vanaf €15,95
Soort: vliesbehang

Waar anders vind je beter fotobehang dan bij een winkel met een soortgelijke naam? Al vanaf €15,95 krijg je al een prachtig fotobehang met verschillende opdrukken. De goedkoopste versie is vliesbehang en is al van prima kwaliteit. Houd er wel rekening mee dat hoe groter je muur is, hoe duurder het zal worden. Daarmee is die zestien euro ontzettend misleidend. Maar goed, dan heb je wel een behang op maat en zal het resultaat verbluffend zijn. Hiermee zie je overigens ook gelijk dat het absoluut niet goedkoop is, dit soort behang. Voor degene met de kleinste portemonnee, raden we standaard rollen behang aan.

Fotobehang Bimago

Prijs: vanaf €20,58
Soort: vliesbehang

De Fotobehang At Dawn laat een mooi soort behang zien waar je mond nog net niet van open gaat staan. De kleinste afmeting is 100 x 70 cm en zal zich snel uitbreiden tot grotere formaten. Nu denk je misschien over het punt wat je met zo’n kleine strook moet. Nou, wat dacht je van een stuk fotobehang achter een mooi fauteuil. Je creëert hier als het ware een mooie eye catcher mee. Overigens kan je dit behang ook in een zelfklevende, premium of waterbestendige variant krijgen. Voor ieder wat wils, zullen we maar denken.

Fotobehang Walliex

Prijs: €19,95
Soort: zelfklevend

Met een gewicht van 120 g/m2 is dit behang niet het meest kwaliteitsvolle behang dat je zult tegenkomen, maar in principe is het prima. Dit behang zorgt ervoor dat je een mandala op je muur kan creëeren. Elke strook is 50 cm breed en dus zal je gelukkig niet heel veel stroken precies aan elkaar moeten krijgen. Bovendien hoef je niet te hannesen met lijm en dergelijken, omdat dit behang zelfklevend is. Waan je door dit behang in een spirituele omgeving of zie het las de echte binnenkomer in je slaapkamer. If it suits you, it will suit you well.

Fotobehang Groepart

Prijs: €84,95
Soort: vliesbehang
Afmetingen: 368 x 254 cm

Kijk, voor het eerste een realistische prijs voor een knap staaltje fotobehang. Dit behang heeft al een ontzettend grote maat en laat zien wat het is. Je kan natuurlijk het behang bijsnijden naar de afmetingen van jouw eigen muur, maar weet dat dit niet heel gemakkelijk is. Je kan er vanuit gaan dat het misschien niet helemaal verloopt zoals je wil en daarom geven we je op voorhand alvast deze tip. Dat is: snijdt pas stukken af als het behang op de muur zit. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat je er teveel van af hebt gehaald of dat de lijnen in de afbeelding niet meer overeenkomen. Vraag het liefst iemand die al ervaren is met behangen, dan zal het nog minder fout gaan.

Fotobehang Fotobehangkoopjes.nl

Prijs: €71,95
Soort: vliesbehang
Afmetingen: 208 x 146 cm

Fantastisch bij dit Bloemen Fotobehang 13525 is dat het verkrijgbaar is in ontzettend veel afmetingen. Je kan daardoor van allerlei verschillende muren met deze mooie bloemen. Het állerhandigst is natuurlijk dat je het per soort behang op maat kan bestellen, maar soms is het niet anders. Bovendien is dat ook vaak mega duur in vergelijking tot een aantal van deze behangsoorten. Maar goed, soms moet je roeien met de riemen die je hebt. Met andere woorden: fotobehang is, zoals we al zeiden, iets wat erg in de cijfers kan oplopen qua bedrag. Zoek daarom hetgeen uit wat het best voor jou past.

Koopgids fotobehang

Het beste advies dat we je kunnen geven is: ga zelf op zoek. Ga op zoek naar plekken waar je je eigen foto’s in behang kan laten afdrukken. Ga op zoek naar fotobehang met een prijs die jij het waard vindt. Er bestaat, naar onze mening, eigenlijk niet echt iets als ‘budget vriendelijk fotobehang’, omdat het allemaal veel duurder is dan je bij niet-fotobehang zal ervaren. Hoe dan ook kunnen we je nog wel een aantal tips geven voor het aanschaffen dan wel aanbrengen van het door jouw geselecteerde behang.

 • Kies de juiste afbeelding
  Het begint allemaal met de afbeelding die je selecteert. Overweeg wat voor sfeer je wilt creëren. Wil je een rustgevend landschap, een gedurfd stadsgezicht of misschien een tropisch paradijs? Zorg ervoor dat de afbeelding past bij de algemene inrichting van je kamer.
 • Materiaal en kwaliteit
  Fotobehang is verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals vliesbehang of vinyl. Vliesbehang is duurzaam en gemakkelijk aan te brengen, terwijl vinylbehang goed bestand is tegen vocht en vuil. Kies het materiaal dat het beste past bij de locatie en het gebruik van de muur.
 • Meet de muur nauwkeurig
  Voordat je je fotobehang bestelt, meet je de muur waarop je het wilt aanbrengen nauwkeurig op. Zorg ervoor dat je de hoogte en breedte correct hebt, zodat je behang precies past en er geen onnodig snijwerk nodig is.
 • Installatie en onderhoud
  Volg de instructies van de fabrikant zorgvuldig tijdens de installatie. Dit zorgt voor een soepele en correcte aanbrenging. Fotobehang is meestal gemakkelijk schoon te maken met een zachte doek en milde reiniger, maar vermijd agressieve chemicaliën om de afbeelding te beschermen.

Allemaal logische punten, maar tegelijkertijd ook punten die ontzettend belangrijk zijn. Don’t forget om je in te lezen in de aanschaf/ het aanbrengen van dit behang!

Wellicht ook interessant